Portfolio
   


home

over beauty balance froukje

personal styling

zakelijke styling

training en opleiding

workshops

evenementen

portfolio
 

Voor de FNV Mooiacademie heb ik de workshop “herken je klant” mogen verzorgen tijdens de FNV MOOI dag op een geweldig cruiseschip! Daarnaast geef ik een 2 daagse training voor de FNV genaamd “Imago, advies & styling”, waarin zowel het imago van de klant als jij als professional in de beautybranche, de salon en huisstijl aan de orde komen.

Voor de gemeente Aalsmeer heb ik de training “persoonlijk en zakelijk imago in balans” uitgevoerd.

Quote Welmoed Jongkind, beleidsadviseur:
Froukje is de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren. Met passie, liefde en veel aandacht voor de mens achter de persoon, zet zij een cirkel van verandering in gang. Haar kracht zit hem in de verrassing.


Voor Keune Haircosmetics heb ik de training kleuranalyse verzorgd en 26 mei 2014 als jurylid deelgenomen aan de Young Talent Award.

Quote Trijntje Hoekstra, National educator:
Superleuke training van Froukje gevolgd om meer diepte te kunnen geven in kleuradvies. Haar enthousiasme en positiviteit zorgt voor een motivatie en eenheid binnen de groep. Door haar enorme mensenkennis en waardering hele leuke dagen gehad, waar we veel tips hebben gekregen om mee te nemen in ons vak. Fijn om van haar iets te kunnen leren, voor herhaling vatbaar!Een familiebedrijf met 13 kledingzaken waar Froukje vanaf 2011 training en coaching geeft op het gebied van kleuradvies en personal styling, verkoop en management aan het personeel van Sake Store.

Quote Edgard Gatsonides, rayonmanager:
Froukje is een passievolle, creatieve en veelzijdige vrouw die je weet te motiveren, inspireren en je in je kracht weet te zetten. Froukje heeft veel kennis en is zeer vakkundig. Daarnaast is Froukje erg betrokken bij je leerproces en probeert ze het maximale er uit te halen. De samenwerking met Froukje heb ik als zeer prettig ervaren. Van haar heb ik geleerd hoe je jezelf zakelijker en zichtbaarder positioneert in de organisatie. Door deze nieuwe inzichten maak ik mooie stappen vooruit. Dit motiveert enorm en maakt je zelfverzekerder in je functioneren.Vanaf 2010 word ik door evenementenbureau Puur Amsterdam en Puur Utrecht ingehuurd om workshops stijl te verzorgen.

Quote Anna Maria Mantel, eigenaresse:
Froukje is een bijzondere combinatie van talenten. Ze is warm, gastvrij, bevlogen en een autoriteit op het gebied van styling en fashion. De perfecte workshopleider. Al acht jaar begeleidt Froukje onze gasten tijdens verschillende stylingworkshops en ze is een echte TOPPER! Aanrader!
Website Puur Amsterdam


Serious Request project op de Friese Poort te Leeuwarden
Samen met de leerlingen van de ROC Friese Poort hebben wij op 19 december 2013 het Serious Shit Festival georganiseerd. De projectgroep waarin Froukje de coördinerende rol in vervulde, deed de organisatie van het festival. BNN was op school aanwezig tijdens de Miss Serious Request verkiezing en de presentatie werd gedaan door Froukje. De vestigingen van de Friese Poort hebben samen het bedrag opgehaald van 51.897,96
Lees het nieuwsbericht

Siska Kingma, docent en decaan ROC Friese Poort:
Ik ken Froukje als een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Ze weet als geen ander aan te sluiten bij de behoefte van de klant en
blijft daarbij trouw aan zichzelf. Door haar manier van presenteren weet ze anderen te enthousiasmeren. Ze draait haar hand nergens voor om en
is van alle markten thuis. Een echte allround powervrouw!

Foto’s gemaakt door Britt Willard