Over Beauty Balance Froukje
"Innerlijke en uiterlijk schoonheid"
   


home

over beauty balance froukje

personal styling

zakelijke styling

training en opleiding

workshops

evenementen

portfolio
 
Beauty Balance Froukje: adviezen op het gebied van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Jarenlange ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging, in combinatie met vak- en mensenkennis maken Froukje tot dé persoon die uw uitstraling juist die extra boost kan geven.

Logo Beauty Balance Froukje
De vlinder in het logo staat voor uitstraling. De cirkel verbeeldt het totaalbeeld van innerlijk naar uiterlijk. De huisstijlkleur paars is koninklijk en krachtig van aard, en de fuchsia accenten stralen passie uit en geven energie.

Beauty Balance Froukje is...
...een adviesbureau dat gericht is op innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het is Froukje's passie om een eigen unieke kledingstijl, kleurenpalet, haarstijl en make-up stijl te ontdekken. Daarmee zet Froukje een totaalbeeld neer: een beeld dat je als persoon een koninklijke, energieke en krachtige uitstraling geeft.

Froukje heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor kleding, mode, stijl, haar en make-up: deze sterke punten gebruikt ze om mensen van divers pluimage te 'ondersteunen in schoonheid'. Froukje is 15 jaar eigenaresse geweest van een kapsalon: daardoor heeft ze veel ervaring op het gebied van haarverzorging en in de omgang met mensen.

Daarnaast heeft ze een bedrijf op het gebied van wellness en preventieve gezondheidszorg. Ook is zij docent op een vakopleiding voor uiterlijke verzorging, waar zij doceert in verkoopadvies, etaleren & presenteren en in kleuranalyse.

Froukje volgde diverse cursussen op het gebied van visagie, styling, accessoires, garderobe-planning en catwalk. Ze heeft jarenlange ervaring in het organiseren en presenteren van (mode)evenementen zoals modeshows, kappers-, visagie en nagelstylingswedstrijden.